Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل جدیدی از برنامه «جوکر» با حضور محمدرضا علیمردانی، امیرحسین صدیق، حامد آهنگی، سیروس میمنت، علی اوجی، مجید واشقانی، علی مشهدی و مهران غفوریان، در حالی پخش شد که رفتار متفاوت سایر اعضای گروه با علی مشهدی و واکنش‌های سرد و گیج کننده‌ او، سبب شد که مخاطبان احساس کنند مشکلی میان او و سایر اعضای گروه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حامد آهنگی، محمدرضا علیمردانی، علی اوجی و مجید واشقانی در لایو مشترکی، توضیح دادند که دلیل این رفتار و واکنش‌های متفاوت، به این خاطر بوده که همگی آن‌ها از یک هفته قبل، هماهنگ بودند و برای برنامه تمرین کرده بودند اما علی مشهدی یک شب قبل از ضبط به گروه اضافه شده و هیچ تمرین و آگاهی درباره برنامه «جوکر» نداشته است.

حامد آهنگی درباره این موضوع توضیح داد: «ما از چند وقت قبل هماهنگ شدیم و برای ضبط آماده شدیم قرار بود عزیز دیگری با ما باشد که یک روز قبل از ضبط به دلیل دندان درد و جراحی دندان انصراف داد و چون پروژه سنگینی است، احسان علیخانی کار را تعطیل نکرد و یک شب قبل از ضبط به دوستان دیگری زنگ زد. علی مشهدی دقیقه نود بدون هماهنگی به ما اضافه شد و باعث شد کار تعطیل نشود. اگر دیدید که کمی سردرگم بود به این خاطر است که شب قبلش متوجه شد و آماده «جوکر» نبود.»

علی اوجی، بازیگر و تهیه‌کننده نیز درباره‌ واکنشش به اظهارات علی مشهدی، گفت: «من نه تنها ناراحت نشدم بلکه از وجودش لذت بردم. علی مشهدی همکار عزیز ما و نویسنده و کارگردان قدیمی در حوزه طنز و آدم بسیار خوبی است. چون دیر به ما پیوسته بود و نمی‌دانست باید چکار کند، واکنش‌های ما هم متفاوت بود.»

محمدرضا علیمردانی، مجری و بازیگر هم توضیح داد: «مردم عزیز ما وقایع پشت ماجرا را نمی‌بینند و بر اساس آنچه جلوی دوربین می‌بینند ممکن است برداشت اشتباهی داشته باشند. علی دوست عزیز ماست و با نوشته‌های طنزش مردم و خود ما کلی خندیده‌ایم. خیلی هم آدم خاکی و بامرامی است که دقیقه نود چنین ریسکی را قبول کرد و به ما پیوست. ما از قبل رفتیم و با نویسنده‌ها جلسه گذاشتیم و فهمیدیم که چه کارهایی را انجام دهیم، بد از آب درمی‌آید اما بنده خدا علی در حال گریم شدن هنوز داشت می‌پرسید که چه کار کند. وقتی وارد ضبط شدیم دیگر زمانی نبود که برایش توضیح داده شود قوانین بازی چیست. با وجود این ناآگاهی، اجازه داد که بچه‌ها به او بتازند و با اجازه خودش سر به سرش گذاشتیم تا این‌طوری قوانین بازی را هم بداند. از او ممنونیم که در این زمان قبول کرد به ما بپیوند و کار انجام شود و مردم نتیجه را دوست داشته باشند.»

علیرضا مسعودی (علی مشهدی)، استندآپ کمدین و نویسنده نیز در ویدیویی از خود که در حرم امام رضا (ع) منتشر کرد، در تکمیل صحبت همکارانش، گفت: «برای سلامتی همه دوستانم در این‌جا دعا می‌کنم. همه آن‌ها دوستان خوب من هستند. من دقیقه نود به گروه اضافه شدم و احسان علیخانی ۱۲ شب به من زنگ زد. هر چیزی آن‌جا عنوان شد شوخی بود. من آمادگی‌اش را نداشتم اما برای این‌که برنامه را بتوانند ضبط کنند و لبخندی روی لب شما بیاید، رفتم. اما آن روز، روزِ من نبود.»

او افزود: «همه بچه‌ها دوستان من هستند همه ما جمع می‌شویم که در این شرایط لبخندی روی لب شما بیاوریم. بچه‌ها از یک هفته قبل با هم هماهنگ بودند. قرار بود سیدجواد رضویان در آن گروه باشد اما مشکلی برایش به وجود آمد و نتوانست بیاید و من به جایش رفتم. اگر باعث دلخوری کسی شدم عذرخواهی می‌کنم. قصد ما توهین به کسی نیست و همه چیز شوخی بود. ما بلد نیستیم توهین کنیم.»

مجید واشقانی، بازیگر هم در لایو مشترکی که با علی مشهدی داشت، گفت: «آن‌جا همه چیز قرار بود شوخی باشد. علی رفیق بزرگ من است و می‌دانم در دلش هیچ بغض و کینه‌ای نیست، به جز این‌که بخواهد بخندد و شوخی کند. به هر حال جلوی دوربین احتمال دارد آدم چیزی بگوید که به یک‌سری برخورد و یک‌سری دوست نداشته باشند. در نهایت همه‌اش شوخی است و آن جمع یک جمع دوستی خیلی قدیمی است. هیچ وقت یادم نمی‌آید علی با من شوخی کرده باشد که به من بربخورد. علی دقیقه نود آمد. خیلی‌ها بودند که هفته‌ها به آن‌ها گفته می‌شد به «جوکر» بیایند اما جرأتش را نداشتند. جلوی دوربین رفتن در این شرایط کار خیلی سختی است. علی دو و نیم صبح از دفتر رفته بود و شش و نیم صبح آمد برای ضبط و ما تازه او را دیدیم، بدون تمرین و این‌که بداند چه خبر است.»

علی مشهدی در ادامه گفت: «به من گفتند فقط برو بنشین و نخند! بعد از یک جایی به بعد فهمیدم من هم باید یک حرفی بزنم. دو شب هم نخوابیده بودم و هنگ کرده بودم.»

برنامه «جوکر» کاری از احسان علیخانی، هر هفته در شبکه نمایش خانگی منتشر می‌شود. در هر فصل از این برنامه، هشت هنرمند شرکت کرده و سعی می‌کنند یکدیگر را بخندانند. برنده این مسابقه کمدی، صد میلیون تومان وجه نقد با خود به خانه می‌برد.

۵۷۵۷

کد خبر 307095

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تلویزیون شبکه یک سیما علی مشهدی دقیقه نود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانیبا حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید 6.4 میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود 127 میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه 16 میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش 24 میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد.

سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، 800 میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت 27 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی وو پتروپالایش پارسوماش) امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، 14.2 میلیون متر مکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری 2 میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری 600 میلیون دلاری، 44 میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن 11.6 میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر 1.8 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش 7.7 میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری 950 میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش 9.8 میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه 16 میدان گازی کشور، حدود 127 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود 25 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز ۱۰۰ برابر نرخ انرژی را باید جریمه پرداخت کنند+ فیلم
  • دستگیری عوامل نزاع خیابانی در میاندوآب
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر